•         0721 012 254
  • .
  •   office@TopoStyle.Ro

Auditor energetic - persoana fizica atestata profesional care are capacitatea si dreptul de a realiza audit energetic si certificat energetic. Calitatea de auditor energetic este atestata profesional de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Audit energetic - analizarea unei cladiri din punct de vedere tehnic si economic si elaborarea unor solutii de reabilitare si modernizare termoenergetica in urma carora, cladirea va fi clasata superior din punct de vedere al consumului de energie. Expertiza termica si energetica a unei cladiri presupune identificarea principalelor caracteristici termoenergetice ale acesteia si ale instalatiilor de incalzire, preparare apa calda menajera si iluminat aferente .

Certificat energetic al unei cladiri este documentul oficial eloborat in urma expertizei care contine principalele caracteristici termoenergetice determinate, precum si incadrarea in clasa de eficienta energetica.In urma unui audit energetic, o cladire poate fi incadrata intr-una dintre cele sapte clase energetice, pornind de la clasa A (caracterizata prin consumul cel mai scazut de energie) pana la clasa G (corespunzatoare celui mai ridicat consum specific de energie), acesta performanta energetica fiind specificata intr-un certificat energetic.

Termen minim de realizare certificat energetic = 24h.

Societatea noastra intocmeste prin colaboratorii sai atestati documentatiile de audit energetic pentru orice fel de constructii.

Preturi orientative Certificate Energetice:

- apartamente Bucuresti – 300 ron
- case cu 1 nivel Bucuresti – 400 ron
- case cu 2 nivele Bucuresti – 500 ron

Pentru alte tipuri de constructii va rugam sa trimiteti o cerere de oferta : Formular rapid cerere oferta TopoStyle.
Oferta va fi intocmita si retransmisa catre dumneavoastra de catre specialistii nostrii in maxim 12 ore.